Wie ben ik?

Mijn naam is Alexander Olie. Ik ben getrouwd en heb twee dochters. Ik heb een ruime ervaring in klassikaal lesgeven aan scholieren en het geven van trainingen in het bedrijfsleven. Voordat ik mijn lespraktijk begon, heb ik als werkadviseur gewerkt.

Tijdens mijn studie Nederlands heb ik mij gespecialiseerd in NT-2 onderwijs en daarnaast heb ik enkele jaren Sociale Geografie aan de Universiteit van Utrecht gestudeerd. Daarom geef ik nog heel graag bijles Aardrijkskunde en Geschiedenis.


Afbeelding invoegen

"Naast de leerdoelen, werk ik aan veel leermomenten en leer ze leren".


Visie

Ik heb gemerkt dat leerlingen meestal totaal niet weten wat belangrijk is in een tekst, laat staan hoe ze deze moeten samenvatten of leren. Ik wil en kan ze daarbij helpen.

 

De vraag van uw zoon/dochter en u staan continu centraal. Door samen flink aan de slag te gaan in een werkruimte waar ook fouten gemaakt mogen worden, ontstaan vanzelf leermomenten. Het resultaat volgt dan vanzelf en ook het vertrouwen in leren en kunnen presteren groeit.

 

Afbeelding invoegen

 

"Een rustige, maar ook prettige en professionele bijles-omgeving zorgt voor een betere concentratie en meer leermomenten".